Winkelwagen

Spreker - Trainer

Ik ben geboeid door nieuwe methodes en technologieën. Daarom spreek ik graag op een bevlogen manier over de impact en mogelijkheden van deze innovaties op bedrijfsprocessen of op "werk".


Vanuit een holistische benadering, of met een specifieke focus, reik ik hierbij inspiratie aan op basis van marktinformatie en onderzoek. 


Topics als “HR Tech Evolutie & Trends”, “Hoe beginnen aan HR digitalisering” of “de rol van AI voor HR en bedrijven” breng ik steeds op maat van de onderneming, het doelpubliek of de tijdsgeest. 


  • Zodoende sprak ik in de afgelopen jaren onder meer voor en met mensen van bedrijven als Action.nl, Siemens Global, Belfius, Agilitas, Manpower Group, NMBRS, SD Worx, A&S solutions,...


  • Ook bracht ik spreekbeurten op congressen en initiatieven van de volgende organisaties: HRPro.be, Federgon, Voka, VDAB, VIVO, Brightlands, PW-Academy, Recruitmenttech Demo Day, The HR Congres, the Poland HR Tech Meetup...


  • Tot slot begeleidde ik ook nog groepen HR-verantwoordelijken of HR Tech startups op events. Met goede herinneringen aan grote events als The Next Web, Unleash en Zukunft Personal.

Wat klanten zeggen

Artboard 1

De unieke bijdrage van Hans was essentieel voor de rebranding en verdere ontwikkeling van Careercoach naar TalentLogiqs.

— Wouter van Bockhaven, CEO TalentLogiqs

Artboard 1

Hans heeft met zijn authentieke persoonlijkheid voor meer marktbekendheid bezorgd, wat resulteerde in een groei van ons netwerk.

— Ben Greeven, mede-oprichter HR Tech Valley

Artboard 1

De insteek van Hans was een meerwaarde voor onze initiatieven. Hij aarzelt hierbij nooit om zijn kennis en netwerk doelgericht in te schakelen.

— Benny d'Helft, projectmedewerker VOKA

Vraag een offerte

Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Contactgegevens

Hans Mangelschots

HRTOOLZ.online GCV

Maalderstraat 43

BE-2290, Vorselaar (Be)


Hans.Mangelschots@hrtoolz.online

+32(0)496184833


Ondernemingsnummer:

BE 0707.943.513