Winkelwagen

Digitaal HR consultant

Ik sta organisaties bij met hun HR uitdaging en reik hierbij actuele methoden en partners aan. Van change tot stakeholder management, of als onafhankelijk adviseur.


Hierbij ben ik geen fan van een snelle doorverwijzing en ga ook niet zelf implementeren, maar het blijft dus niet bij inspiratie alleen.


De ene keer helpt ik organisaties met kennisdeling en kennismaking met innovatieve digitale HR oplossingen, de andere keer met het leiden van de zoektocht naar de ideale oplossing en een derde keer help HR Tech Startups met hun netwerk of go-to-market strategie.


De teller van geholpen startups staat op een 50 tal, de ene al wat uitgebreider dan de andere. Ook als mentor bij WorkPlace Accelerator.


Tegelijk help ik ook graag mee aan leerrijke initiatieven binnen het vakgebied. Zo had ik de afgelopen jaren een hoofd en een hand in onder meer:


  • Heineken HR Brewhouse
  • Discovery Days voor Attentia & AXA
  • Pitch & netwerk events voor Federgon, Voka, Verso, Thomas More, House of HR, HR Tech Valley
  • HRTECH.be & HRTech sessions by Startups-& scaleups
  • HR Business Club bij Voka Limburg


Tot slot heb ik reeds meerdere ondernemingen (25 tot +1000 medewerkers) geadviseerd tijdens het aankoopproces. Van digitale oplossingen voor rekrutering en selectie, tot een volledig personeels- en talent management systeem.

Wat klanten zeggen

Artboard 1

De unieke bijdrage van Hans was essentieel voor de rebranding en verdere ontwikkeling van Careercoach naar TalentLogiqs.

— Wouter van Bockhaven, CEO TalentLogiqs

Artboard 1

Hans heeft met zijn authentieke persoonlijkheid voor meer marktbekendheid bezorgd, wat resulteerde in een groei van ons netwerk.

— Ben Greeven, mede-oprichter HR Tech Valley

Artboard 1

De insteek van Hans was een meerwaarde voor onze initiatieven. Hij aarzelt hierbij nooit om zijn kennis en netwerk doelgericht in te schakelen.

— Benny d'Helft, projectmedewerker VOKA

Vraag een offerte

Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Contactgegevens

Hans Mangelschots

HRTOOLZ.online GCV

Maalderstraat 43

BE-2290, Vorselaar (Be)


Hans.Mangelschots@hrtoolz.online

+32(0)496184833


Ondernemingsnummer:

BE 0707.943.513